آقای علی آشتیانیپور، دبیر ستاد صیانت از آرای مردمی جشنواره فیلم فجر در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره ارائه آمار به صورت روزانه اظهار داشت: با توجه به این مهم که امسال اخذ آرا به صورت الکترونیکی است و سبدهای اخذ آرا مجزا است، از آرا صیانت میشود.وی با بیان اینکه ترجیح دادیم در روزهای اول آرا را اعلام نکنیم تا همه فیلمها مورد توجه قرار گیرند، گفت: با این تدبیر خواستیم در حق هیچ فیلمی اجحاف نشود.
وی درباره اخذ آرای الکترونیکی و صیانت از آرا هم اضافه کرد: در روز گذشته با آرا ی مخاطبان به صورت الکترونیکی مواجه شدیم. ما متکی به یک سیستم اینترنتی هستیم، در آن بخش ما قدرت و اختیاری نداریم و شرایط خودش را دارد، ولی آن بخشی که دادهها در اختیار ما قرار میگیرد، مراقبت لازم انجام میشود .وی تصریح کرد: ما هر لحظه که احساس کنیم این مسأله سلامت این رأیگیری را به خطر انداخته است و به باور برسیم حتماً اعلام خواهد شد.آشتیانی پور درباره مهلت ارائه آرا گفت: مخاطبان یک ساعت پس از نمایش فیلم فرصت دارند آرا ی خود را از طریق کد روی بلیت در سامانه الکترونیکی ثبت کنند.وی در خاتمه تأکید کرد: امسال شرایط رأی گیری نسبت به سال گذشته متفاوت بوده و شاید کمی سختتر باشد اما مخاطبان به این مهم توجه داشته باشند که سیمرغ بلورین از نگاه تماشاگران از اهمیت خاصی برخوردار است و آرای خود را به ثبت برسانند.
سرنوشتمبهمترانههایفیلمهایجشنواره
فیلمهای جشنواره ملی فیلم فجر در حالی از قطعات باکلام استفاده کردهاند که این قطعات عموماً برای دریافت مجوز به دفتر موسیقی وزارت ارشاد ارائه نشدهاند.به گزارش خبرنگار مهر، قطعههای باکلام استفاده شده در فیلمهای سینمایی باید مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را داشته باشند و حال این روزها که سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر در حال برپایی است این سؤال پیش میآید که آیا تیتراژها و قطعات باکلامی که در این فیلمها به کار رفتهاند مجوز رسمی ارشاد را دارند؟خبرها حاکی از آن است که آثار سینمایی فجر برای دریافت مجوز به دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه نشدهاند و تنها پروانه موقت نمایش در جشنواره فیلم فجر به مثابه مجوز قطعات باکلام در نظر گرفته شده است؛ امری که از سوی دفتر موسیقی به رسمیت شناخته نمیشود.
فیلمهای «چهار راه استانبول» به کارگردانی آقایان مصطفی کیایی و خوانندگی علیرضا قربانی، «مصادره» به کارگردانی مهران احمدی و خوانندگی پرواز همای، «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی و خوانندگی رضا کولغانی، «شعله ور» به کارگردانی حمید نعمتالله و خوانندگی همایون شجریان، «کامیون» به کارگردانی کامبوزیا پرتوی ،«جشن دلتنگی» به کارگردانی پوریا آذربایجانی و خوانندگی مهراد و... برخی از آثار سینمایی شرکت کننده در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر هستند که مسأله موسیقی باکلام در آنها پررنگ است.
مسأله اخذ مجوز برای قطعههای موسیقی باکلام آثار سینمایی یا نمایش خانگی طی سالهای گذشته یکی از بحثهای جدی رسانهها بوده که از برجستهترین آنها میتوان به خوانندگی یاسر بختیاری مشهور به «یاس» برای فیلم «بارکد» و همچنین خوانندگی محسن چاوشی در سریال «شهرزاد» اشاره کرد و لازم است تا مدیریت شورای ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی آن هم اکنون به عنوان دبیر جشنواره ملی فیلم فجر فعالیت میکند، پاسخ لازم را ارائه دهد.
واکنش مجید مجیدی به یک فیلم
مجید مجیدی پس از تماشای «زنانی با گوشوارههای باروتی» نگاه جسورانه و انسانی کارگردان این مستند را تحسین کرد.کارگردان «محمد رسولالله» و «رنگ خدا» در متنی که پس از تماشای این مستند نوشت و در اختیار ایسنا قرار گرفته آورده است:
« به نام خالق زیباییها
فیلم زیبا و تحسین برانگیز «زنانی با گوشوارههای باروتی» را دیدم و از نگاه جسورانه و انسانی جناب فرهمند بسیار لذت بردم. مطمئنم این اثر جهانی خواهد شد و تبریک و خسته نباشید به همه عوامل سختکوش این اثر دارم.»
حال عمومی مشایخی خوب است
جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت، در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری و وضعیت جسمانی وی خوب است.به گزارش خبرنگار مهر، جمشید مشایخی بازیگر سینمای ایران چندی است که دوباره در بیمارستان آتیه تهران بستری شده اما اکنون از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار است.
وی طی یکی دو روز گذشته یک عمل جراحی ۱۳ ساعته را برای دستگاه گوارش خود سپری کرد و ۱۳ بهمنماه بعد از این عمل جراحی در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد. با این حال وضعیت عمومی وی خوب است و میتواند تکلم داشته باشد. جمشید مشایخی پیش از این هم چند بار دیگر در بیمارستان بستری شده بود.