قدیمی در این باره گفت:« برخی در خانههای خود نشستهاند و آمار دروغ میدهند. در دو روز سرد زمستان 3700 کارتن خواب و بیخانمان از سطح خیابانها و پاتوقها جمعآوری و در گرمخانهها ساماندهی شدند.»
او افزود: «مرگ کارتن خواب شایعه و دروغ محض است و گویا این افراد که شایعه کردهاند فیلم سینمایی میبینند. چرا که هیچ کارتنخوابی در این شبهای سرد فوت نکرده و حتی در شب یکشنبه که بارش برف زیاد بود شخصاً به میدانهای مختلف رفته و از افراد خواستم که با ما به مددسرا بیایند اما برخی نیز عنوان کردند که خانه و زندگی دارند و میخواهند بعد از استعمال مواد مخدر به خانهشان بروند اما دقت داشته باشید که در شبهای برفی 100 خودرو به گشتزنی برای شناسایی معتادان متجاهر اقدام کرده بودند.»
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه از آنجایی که افراد کارتن خواب فارغ از بیمه و اسناد هویتی هستند؛ لذاهزینههای درمانشان به صورت آزاد محاسبه میشود، گفت: بر اساس توافق با وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی تهران دو بیمارستان امام حسین؟ع؟ و لقمان برای پذیرش این افراد در نظر گرفته شدهاند؛ اما با این حال در بیمارستان امام حسین؟ع؟ بیشتر پذیرش انجام میشود ولی پول بهصورت آزاد برای ما محاسبه میشود.
او با بیان اینکه لازم است از این گروهها حمایت شود، گفت: دو مجموعه سامانسرا نیز که محل نگهداری متکدیان زن و مرد است داریم که 3862 نفر در 10 ماه اخیر در سامانسراها پذیرش شدهاند.
قدیمی ادامه داد: ما در بهاران مراقبتهای 9 ماههای را از معتادان که پس از دوره سه ماهه در کمپ مستقر میشوند انجام خواهیم داد که در دوره قبل حدود 1600 نفر در مراکز بهاران پذیرش شدند و 462 نفر درمان یافتند.
او با بیان اینکه حدود چهار ماه فعالیت مراکز بهاران برای شناسایی نقاط ضعف و قوت و رفع آنها متوقف شد، گفت: حالا با دستور استاندار تهران 2100 مددجو مجدداً در دوره دوم مراکز بهاران پذیرش شدند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه در دوره جدید فعالیت مراکز بهاران وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی و سایر دستگاههای دخیل اعلام آمادگی کردند، گفت: این بار اداره فضاهای فیزیکی به NGOها سپرده خواهد شد تا معتادان متجاهر پس از آنکه سه ماه در کمپ قرار گرفتند و نسبت به ترک اعتیاد اقدام کردند،
برای 9 ماه به مراکز بهاران بیایند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برگزاری طرحهای ناموفق جمعآوری معتادان متجاهر گفت: وقتی قرار است طرحی برای جمعآوری معتادان متجاهر اجرا شود، شهرداری در اجرای این طرح کمک میکند اما مشکل کجاست؟ باید بگویم بعد از جمعآوری معتادان، نسبت به غربالگری افراد اقدام میشود و بعد از آن افراد را تحویل بهزیستی میدهند تا درمان شوند؛ البته بر اساس پروتکل افراد زیر 18 سال و بالای 60 سال و همچنین معتادانی که فشار خون، دیابت و... داشته باشند نمیتوانند تحویل کمپ دهند. لذا این افراد مجدداً و دوباره به خیابانها برمیگردند و بهنظر میرسد باید وزارت بهداشت برای این افراد فکری کند.
قدیمی درباره بیرون کردن معتادان از مددسراها در میانه روز هم گفت: «70 درصد از افرادی که به مددسرا میآیند مصرف کننده مواد مخدر هستند و ما نمیتوانیم مددسرا را به شیرهکش خانه تبدیل کنیم بههمین دلیل افراد هنگام صبح برای تأمین نیاز بدنشان بیرون میروند و در روزهای اخیر نیز فعالیت مددسرا را 24 ساعته کردیم اما تعداد زیادی از این افراد بیرون میرفتند و حتی از آنجایی که مجوز متادون درمانی داریم در این شبها اجازه دادیم که متادون در داخل مددسرا مصرف شود تا معتادان متجاهر مجبور نشوند که بیرون بروند.»
او با بیان اینکه در حوزه آسیبهای اجتماعی هیچ کس نمیتواند ادعای مدینه فاضله داشته باشد، گفت: با این حال معتقدیم که پیشروترین سازمان در حوزه آسیبهای اجتماعی در تهران، ما هستیم.