تصویربرداری فصل یک و سه سریال «پاهای بیقرار» به کارگردانی آقای منوچهر هادی در خیابان ولیعصر؟عج؟ تهران کلید خورد.
آقای ایرج محمدی، تهیهکننده سریال پاهای بیقرار، به فارس گفت: فصل سه و یک این سریال دیروز در خیابان ولیعصر؟عج؟ تهران و در یک شرکت کلید خورد. وی ادامه داد: در حال حاضر قرار بر این است که تا یک ماه دیگر در همین لوکیشن حضور داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر گریم کردن برای نشان دادن دو برهه از تاریخ جواب نمیدهد، بیان داشت: تجربه نشان داده که گریم به آن صورت نمیتواند به باورپذیری نقش در دو برهه زمانی کمک کند و تصمیم گرفتیم تا از دو بازیگر برای یک نقش بهره ببریم. تهیه کننده سریال «زعفرانی» ادامه داد: «پاهای بیقرار» ساختار و تکنیک جدیدی دارد که فکر میکنیم جواب مثبتی را از آن دریافت کنیم. این سریال مثل باقی ملودرامها نیست که از آینده شروع شود و با یک فلاش بک به گذشته برود بلکه سریال با قسمتهای زمان حال آغاز شده و بعد به 15 قسمت مجزا در فصل یک و سه میرسد.
سریال «پاهای بیقرار» به کارگردانی منوچهر هادی و به تهیهکنندگی ایرج محمدی در 60 قسمت تولید میشود و از شبکه پنج سیما به روی آنتن خواهد رفت.
مشاعره قرآنی روی آنتن میرود
مجری برنامه «مشاعره» اعلام کرد که مشاعره بر اساس مفاهیم قرآنی تا ۲۰ روز دیگر از شبکه آموزش پخش میشود.
آقای اسماعیل آذر، درباره مسابقه مشاعرهای که قرار است با مضمون قرآنی برگزار شود، به مهر گفت: به زودی و به امید خدا مسابقه مشاعره قرآنی که در ۲۵ قسمت ساخته شده، از شبکه آموزش پخش میشود.
وی ادامه داد: بیش از ۴۰۰ شاعر فارسی زبان در این مسابقه شرکت کردهاند که شعرهایشان مأخوذ از قرآن کریم است. در واقع در این مشاعره از شعرهایی استفاده میشود که در آنها مفاهیم قرآنی به کار رفته است و بیشتر شاعران از حافظان قرآن هستند که میتوانند شعرهای خاص قرآنی قرائت کنند.
این مجری مسابقه «مشاعره» اظهار کرد: تولید این مجموعه از برنامههای «مشاعره» بسیار سخت بود و حدود چهار ماه مونتاژ آنها طول کشید.
آذر در پایان درباره زمان پخش این مشاعرهها بیان کرد: فکر میکنم این مجموعه برنامهها در آخرین مرحله آماده سازی قرار دارد و تا حدود ۲۰ روز دیگر میتواند روی آنتن برود.
سریالهایتلویزیون،تکراریاند
مجموعههایی که از تلویزیون پخش میشوند در یک فضای تکراری کار شدهاند.
آقای محمدرضا آهنج، درباره وضعیت سریالهای تلویزیونی به صبا گفت: این روزها خیلی فرصت دیدن سریالهایی را که از تلویزیون پخش میشوند نداشتهام، اما در همان فرصت کمی که وقت گذاشته و دیدهام، همه در یک فضای تکراری کار شدهاند. وقتی سریال سازان میخواهند یک مجموعه تاریخی بسازند بودجه آن با یک سریال در فضای آپارتمانی یکی است، برایهمین سازندگان ترجیح میدهند تا آثارشان در همین فضا ساخته شود. وی ادامه داد :وقتی فیلمنامههایی را برای کارگردانی آنها به من پیشنهاد میشود میخوانم اکثراً کارها خیلی سطحی و در یک فضای تکراری نگارش شدهاند.
مشخص است وقتی این سریالها پیش چشم مخاطبان گذاشته شوند، مخاطب آنها را پس میزند؛ یا نویسندگان توانایی نوشتن ندارند یا اراده نمیکنند که فیلمنامههای خوب بنویسند. به نظر من مدیران باید نقاط ضعف و قوت فیلمنامه نویسان را پیدا کنند و روی آنها مانور دهند.
«دستم را بگیر» تکراری نیست
آقای سعید ابوطالب، کارگردان مسابقه تلویزیونی «دستم را بگیر» معتقد است این برنامه تلویزیونی شبیه به هیچ برنامه دیگری نیست.
وی گفت: تولید مجموعه رئالیتیشو «دستم را بگیر» بعد از 7 ماه تولید طاقتفرسا به پایان رسید و گرچه هنوز زمانی تا آماده شدن این مجموعه برای پخش باقی است اما من پیشاپیش میخواهم یک اعتراف بزرگ بکنم.
میخواهم بگویم دستم را بگیر شبیه هیچ برنامه تلویزیونی دیگری نیست. آنونس این برنامه شما را برای دیدن یک مستند-مسابقه دعوت میکند اما در واقع این مجموعه دقیقاً یک مسابقه نیست.
ابوطالب افزود: وقتی میگوییم گروههای داوطلب در یک رقابت خودخواسته شرکت کردهاند در حالیکه سعی دارند به افراد نیازمند جامعه کمک کنند و هر یک از آنها وقتی درگیر موضوع میشوند اعتراف میکنند که دیگر رقابت برای آنها مهم نیست و مساله آنها فقط کمک کردن به فرد یا خانوادهایاست که با آن آشنا شدهاند و نور امیدی در قلبهایشان روشن کردهاند، باورشان میکنیم.