نشست خبری سیاُمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روز گذشته با حضور آقایان سیدعباس صالحی، رییس نمایشگاه، امیرمسعود شهرامنیا، قائممقام نمایشگاه، همایون امیرزاده، سخنگوی شورای سیاستگذاری نمایشگاه، هومان حسنپور، مدیر کمیته ناشران داخلی، داوود موسایی، مدیر کمیته ناشران خارجی و محمدمهدی اسماعیلیراد، معاون اجرایی نمایشگاه در سالن زندهیاد علی عاشوری مؤسسه نمایشگاه فرهنگی ایران برگزار شد.
«درباره رسیدگی به معلولان نیز برای خانوادههایی که دو معلول دارند خانه ساخته شد و برای خانوادههایی که تکمعلول دارند نیز خانههایی در حال ساخت است.» این جملاتی است که آقای حسن روحانی، رییسجمهور وقت در مناظره روز جمعه در جمع 5 کاندیدای نامزد ریاست جمهوری بیان کرد. این در حالی است که آقای علی ربیعی، وزیر کار و رفاه اجتماعی روز دوم اردیبهشت ماه در این زمینه گفت: «از سال 94 طرح خانهدار شدن خانوادههای دارای دو معلول به بالا در حال اجراست. به گونهای که تا پایان سال 96 تمام این خانوادهها باید صاحب خانه شوند.» این نشان میدهد حداقل باید تا پایان سال 96 صبر کرد تا خانوادههای دو معلول به بالا صاحب خانه شوند نه اینکه اکنون صاحب خانه شدهاند و نوبت به خانوادههای تکمعلول رسیده. به همین دلیل صحبتهای آقای رییسجمهور با واکنشهای منفی از سوی خانواده معلولان بهویژه خانوادههایی که دو معلول و بیشتر داشتند روبهرو شد. به طوری که خانوادهای با هشت معلول نامهای گلایهآمیز خطاب به وزیر کار نوشت و در رسانههای مختلف دست به دست منتشر شد. آنطور که به نظر میرسد خانوادههای دو معلول به بالای بسیاری هستند که هنوز طعم خانهدار شدن را نچشیدهاند. به همین منظور با مشاور شهردار تهران در امور توانیابان و همچنین دو خانوادهای که دارای دو فرزند معلول هستند به گفتوگو نشستیم که در ادامه میخوانید.
قرار است امروز با حضور رييسجمهور پالايشگاه ستاره خليجفارس رسماً افتتاح شود پالایشگاهی که با افتتاح آن کشور در تولید بنزین خودکفا شده و مجموع تولید بنزین به بیش از 211 میلیون لیتر خواهد رسید.
شکلدهی افکار عمومی یکی از نخستین کارکردهای رسانهها محسوب میشود. این شکلدهی هم میتواند هدفی مقدس در راستای رشد و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه و اطلاع آنها از واقعیتهای رفتار سیاسی دولتها و دولتمردان باشد و هم هدفی فریبکارانه و در جهت منحرفکردن آنها از واقعیات و جهتدهی و همسو کردن نظرات و آراء آنها برای اهداف سیاسی و حزبی.
آن قدر در کشور دکترهای الکی و مدرکهای الکیتر دیدهایم که وقتی مسوولی خود را دکتر معرفی میکند برخیها به دنبال بررسی صحت مدرک تحصیلی آن مسوول میروند تا بلکه سوژه جدیدی پیدا کنند. چهار سال پیش هم برخی در مورد «دکتر» حسن روحانی مشکوک شدند و رقبای انتخابی وی سراغ مدرک تحصیلی او رفتند.