پای عشق که میان میآید همه نفر اول هستند؛ بهخصوص اگر این عشق به نام علی(ع) باشد. دیروز هجدهم ذیالحجة روز عید غدیرخم بود؛ روزی که نوروزی است برای شیعیان و مسلمانان تمام جهان. «مهمانی ۱۰کیلومتری غدیر» در روز عید غدیر نماد پرشکوهی از این دلدادگی است. یک مهمانی که عمق معرفت افرادی است که علی(ع) و عدلش را باور دارند و عاشق هستند. در این مهمانی بزرگ برنامههایی از قبیل اطعام، برپایی سرود و مولودی، کاروانهای شادی، غرفههای فرهنگی و سخنرانی و پویش نذر اسباببازی برای نقاط محروم در راستای تبلیغ اصول مهدویت و عید غدیر برگزار شد. این مهمانی بزرگ که ازسوی هیئات مذهبی، مساجد، گروههای جهادی، گروههای خدماتی و گروههای سرود همزمان در مسیر چهارراه پارکوی تا چهارراه ولیعصر (عج) برگزار شد. میزبانان این مهمانی با برگزاری برنامههای مختلف شاد پیوند «نبوت» و «امامت» را در نقطه اوج خود یعنی روز غدیر جشن گرفتند؛ اتفاقی زیبا که تداعیکننده پیادهروی اربعین بود.
حضور پوتین و اردوغان در تهران به فاصله کوتاهی پس از حضور بایدن در منطقه حالا بیش از هر زمانی نگاهها را به تحولات منطقه و جهان جلب کرده است. در شرایطی هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه با حضور رؤسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه عصر امروز در تهران برگزار خواهد شد که منطقه تحولات جدیدی را شاهد است و ازسویدیگر، همکاریهای ایران با کشورهای همسایه و قدرتهای بزرگ وارد مرحله نوینی شده است.
رییسجمهور آمریکا هرچند که با تبلیغات و پروگاندای رسانهای غرب، برای دستیابی به چندین هدف به عربستانسعودی رفت که مهمترین آنها تحت فشار قراردادن این کشور و سایر کشورهای حوزه خلیجفارس برای افزایش تولید نفت، تشکیل ناتوی عربی-اسرائیلی علیه ایران و ادغام رژیمصهیونیستی در منطقه از خلال گسترش توافقهای عادیسازی کشورهای عربی با این رژیم بود؛ اما به هیچیک از این اهداف دست نیافت و این سفر شکست بزرگی برای بایدن بود. هرچند تلآویو بیشازحد به نتایج سفر رییسجمهور آمریکا امید بسته بود تا از دل آن «ائتلاف دفاع منطقهای» علیه ایران و «عادیسازی روابط با عربستانسعودی» بیرون آید اما هیچکدام اتفاق نیفتاد. تا آنجا که روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: «سفر بایدن بدون خبر خوشایندی برای اسرائیل درمورد موضوع ایران به پایان رسید.»
چهارم تیرماه بود که رییس کل بانک مرکزی از اجرایی شدن پیمانهای پولی دو یا چندجانبه خبر داد؛ پیمانهای پولی دو یا چندجانبهای که بتوان از طریق آن با ارزهای ملی تسویههای تجار را با طرفهای خارجی انجام دهند. او در این مصاحبه وعده داد که در همین راستا، به یکی از کشورهای موردنظر برای عملیاتی شدن این طرح سفر خواهد کرد. حال در آستانه سفر پوتین به تهران، سخنگوی کاخ ریاستجمهوری روسیه، کرملین گفته است که روسیه و ایران بهتدریج تعامل با دلار را کنار خواهند گذاشت.
هرچند رییسجمهور فرتوت آمریکا یکی از اهداف سفر منطقهای خود به غرب آسیا را بر پایه ایرانهراسی و انزوای ایران قرار داده بود و برای جلب نظر دوستان منطقهای خود مدعی شد که «آمریکا اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح اتمی دست یابد.» اما به اذعان تمام کارشناسان و رسانههای غربی، عربی و صهیونیستی او نتوانست کشورهای منطقه را علیه ایران متحد و جبهه آشکار نیرومندی علیه ایران شکل دهد.