سپس، اعتمادی نماینده دادستان با حضور در جایگاه، ادامه کیفرخواست را قرائت کرد. نماینده دادستان گفت: یکی از اقدامات متهم جمشید شارمهد افشای اطلاعات طبقهبندیشده درخصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود که در این رابطه قصد داشت آدرس و مختصات ۱۰سایت موشکی سپاه پاسداران را افشا کند.
وی افزود: متهم در اقاریر خود اعلام کرد که اطلاعات ۱۰آشیانه سپاه قرار بود به ما به فروش برسد، اطلاعات مختصات موشکی سپاه را برای سازمان افبیآی بردم اما آنها رغبتی به صحبتهای من نشان ندادند؛ لذا پس از این واقعه دو مورد از اطلاعات را در تلویزیون تندر منتشر کردم، بااینحال کسی حاضر نشد تا این اطلاعات را از ما بخرد. اعتمادی ادامه داد: متهم در ادامه در بیانیهای که در سایت گروهک تروریستی خود بارگذاری کرده بود اعلام کرد که به اطلاعات مهمی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست یافتیم.
انفجار بمب صوتی در آبدانان
نماینده دادستان با اشاره به انفجار بمب صوتی ازسوی اعضای گروهک تروریستی تندر در شهرستان آبدانان، گفت: متهم اعتراف کرد که در فروردین سال۱۳۹۵ یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان منفجر کردیم. وی افزود: پس از وقوع این حادثه انجمن پادشاهی ایرانیان ضمن برعهده گرفتن مسوولیت این حرکت در شهرستان آبدانان آن را سرآغازی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد. در ادامه جلسه دادگاه، فیلمی مرتبط با حادثه انفجار بمب صوتی در شهرستان آبدانان برای حاضران در دادگاه منتشر شد.
انفجار پالایشگاه شاهرود
نماینده دادستان با اشاره به اقدام تروریستی دیگر متهم جمشید شارمهد گفت: متهم در اقاریر خود به انجام اقدام و انفجار پالایشگاه شاهرود در مورخه ۱۶مهر ۹۵ معترف شده است. وی افزود: در پی انفجار پالایشگاه شاهرود، دو مخزن نفتی دیگر این پالایشگاه نیز بهدلیل گسترش آتشسوزی منفجر شدند. اعتمادی گفت: پس از انفجار پالایشگاه شاهرود، اعضای گروهک تروریستی تندر با اعلام بیانیهای ضمن برعهده گرفتن مسوولیت وقوع این انفجار عنوان کردند که یکی از مخازن شاهرود منفجر شد و شخصی به نام بردیا، مجری اجرای این عملیات به سلامت به مقر خود بازگشته است. فیلمی مرتبط با حادثه انفجار در پالایشگاه شاهرود در جلسه دادگاه منتشر شد.
انفجار ساختمان صداوسیمای استان فارس
نماینده دادستان با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات تروریستی جمشید شارمهد انفجار ساختمان صداوسیمای استان فارس در شهر شیراز بود، گفت: متهم در اقاریر خود اعلام کرد که در سال۹۵ بمب دستساز ساختهشدهای در پشت ساختمان سازمان صداوسیمای استان فارس منفجر شد. وی افزود: متهم جمشید شارمهد با حضور در یک برنامه تلویزیونی اقدام به تشریح جزئیات عملیات تروریستی خود در پشت ساختمان سازمان صداوسیمای استان فارس کرد. اعتمادی گفت: متهم جمشید شارمهد در این برنامه تلویزیونی عنوان کرد که سه، چهار جوان این بمب را در پشت ساختمان سازمان صداوسیمای استان فارس منفجر کردند و در ادامه نیز مقامات جمهوری اسلامی ایران را تهدید به انجام اقدامات دیگر تروریستی کرد. در ادامه جلسه دادگاه، فیلمی درخصوص انفجار بمب دستساز در حوالی ساختمان سازمان صداوسیمای استان فارس را منتشر شد.
اجرای طرح بنسلمان در شیراز
نماینده دادستان گفت: متهم جمشید شارمهد در اقاریر خود به اجرای طرحی به نام طرح پیام سلمان با همکاری دیگر اعضای این گروه در شهر شیراز اعتراف کرده است.
وی با اشاره به اینکه جزئیات این طرح تهدید و اخاذی متهم از افراد عادی جامعه بود، گفت: متهم در اقاریر خود بیان کرد که پس از انفجار بمب دستساز در حوالی ساختمان سازمان صداوسیمای استان فارس، طرح سلمان ازسوی روزبه یحییزاده، یکی از اعضای گروهک تندر اواخر فروردینماه همان سال اجرا شد. اعتمادی گفت: گروهک تندر درخصوص طرح پیام سلمان در بیانیهای خطاب به اعضای خود اعلام کرد تا برای اجرای این طرح افرادی را برای فعالیت در این انجمن اختیار کنند و علاوهبر انجام فعالیت برای سازمان به آنها نیز کمک کنند و در غیر این صورت با آنها برخورد خواهد شد. وی افزود: یکی از اعضای گروهک تروریستی تندر به نام علیاصغر پشتتر در این رابطه گفت که مجید راستگو به ما اعلام کرده است تا اعلامیههایی را در قالب طرح پیام سلمان بین جوانان بسیجی شهر شیراز پخش کنیم تا آنها از این سازمان و نهاد خارج شوند. نماینده دادستان با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای متهم جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر ترور یکی از مقامات و مسوولان محلی شهرستان مریوان بود، گفت: انجام این اقدام در دستورکار متهم قرار گرفت و مصطفی علیزمانی، مسوول مستقیم انجام این ترور بود که وی از نفرات ساکن در اقلیم کردستان عراق بود و با جمشید شارمهد ارتباط مستقیم داشت.
وی افزود: متهم برای انجام ترور با یکی از کردهای عراقی به نام برهان در این رابطه مذاکره و روز و نحوه انجام ترور را با وی هماهنگ کرد اما بهدلیل مخالفت حزب این فرد، اجرای این عملیات متوقف شد.
قصد انجام بمب گذاری شیمیایی در حرم حضرت معصومه(س)
اعتمادی با اشاره به یکی دیگر از برنامههای تروریستی جمشید شارمهد که قصد انجام آن در حرم حضرت معصومه(س) داشت، گفت: متهم در اقاریر خود اعلام کرد که بمب شیمیایی را در موتورسیکلتی جاسازی کرده و قصد داشت این بمب را در حوالی حرم حضرتمعصومه(س) منفجر کند که بهدلیل شناسایی و لو رفتن این اقدام تروریستی، انجام آن صورت نگرفت. وی افزود: یکی دیگر از اقدامات تروریستی که ازسوی گروهک تندر قرار بود انجام شود و به دلایلی اجرایی نشد، بمبگذاری در حوزه علمیه امامزاده شاهفیض شیراز بود که علی اصغر پشتتر و مجید راستگو مسوولیت اجرای این اقدام تروریستی را برعهده گرفته بودند اما بنا به دلایلی اجرای این اقدام تروریستی صورت نگرفت.