روی پله چهارم
چاپ چهارم کتاب «تو زودتر بُکش1» از مجموعه 4جلدی «تو زودتر بکش »نوشته رونین برگمن، روایتی از روند تشکیل سازمان جاسوسی رژیمصهیونیستی و 60سال ترورهای موساد ازسوی انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار شد.
نویسنده این کتاب؛ رونین برگمن، یکی از سرشناسترین نویسندگان رژیمصهیونیستی است که سالیان طولانی در عرصه ژورنالیسم تحقیقی فعالیت داشته و مقالات و کتب او در سراسر جهان خوانندگان زیادی دارد. برگمن در این کتاب اسنادی را از دستگاه اطلاعاتی رژیم اسرائیل فاش کرده که تقریبا همهشان فوقمحرمانه بودهاند. او برای بهدستآوردن تصویری از عملکرد موساد و فعالیتهایش در کشورهای مختلف هزاران سند را که برخی از آنها بهصورت غیرقانونی در اختیار او قرار گرفته و تعداد بیشماری کتاب و مقاله را بررسی کرده، همچنین سراغ کارمندان و نیروهای ردهبالای عملیاتی موساد رفته و مصاحبههای اختصاصی با آنان
داشته است.
چاپ چهارم جلد اول از مجموعه چهارجلدی کتاب «تو زودتر بکش»؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی رژیمصهیونیستی از 60سال ترورهای موساد، از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هستهای و موشکی ایران به قلم نویسنده سرشناس اسرائیلی(رونین برگمن) و ترجمه وحید خضاب در قطع رقعی و ۴۱۶صفحه ازسوی انتشارات شهیدکاظمی منتشر شد. علاقهمندان برای تهیه این کتاب میتوانند از طریق سایت nashreshahidkazemi.ir
یا از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه کنند.
«پژوهشی جامع در تصوف فرقهای» منتشر شد
کتاب «پژوهشی جامع در تصوف فرقهای؛ رصد هویت تاریخی، تحولات، انحرافات، آموزههای سلاسل صوفیه و نقد آنها»، تالیف محمداسماعیل عبداللهی، با همکاری پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، ازسوی شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
این تحقیق، حاصل 10سال تدریس مولف در دورههای مختلف نقد و بررسی تصوف در حوزه علمیه قم و نشستهای تخصصی جریانشناسی تصوف و نقد آداب و اعتقادات صوفیه در مراکز علمی دانشگاهی در سراسر کشور است که اکنون در قالب کتاب، در گروه عرفان و فلسفه پژوهشکده باقرالعلوم (ع) تدوین یافته است.
کتاب هفت بخش دارد؛ در بخش اول «موقعیتسنجی تصوف در میان جریانهای فکری معاصر و رابطه آن با تشیع» و در بخش دوم «پیشینه، سرچشمه و تحولات تصوف» مورد بررسی قرار گرفته است. «رمزگشایی از سران تصوف در منابع دینی»، عنوان بخش سوم کتاب است. در بخش چهارم به «نقد مکاتب و سلاسل تصوف» و در بخش پنجم به «تبیین و نقد مهمترین عقاید و آموزههای تصوف» پرداخته شده است. «تصوف معاصر و روششناسی جذب و مواجهه فعال» در بخش ششم و «منبعشناسی تصوف و نیمنگاهی به عرفان اسلامی» در بخش هفتم مورد کنکاش قرار گرفته است.