مدیرکل اداره ادیان و مذاهب گفت: ایده «نشستهای وحدت مقاومت» با این هدف خلق شد تا در شهرهایی که برادران شیعه و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی میکنند فرصتی فراهم شود تا آنها با یکدیگر بنشینند. در این نشستنها بر سر مسائل مهم به تشریکمساعی و همافزایی برسند، دور یک سفره افطاری نشستن و همصحبت شدن بستری را فراهم میکند که نتیجه آن اعتلای امت اسلامی است. انشاءالله در آینده نهچندان دور این حرکت به الگویی تبدیل شود تا دشمنان دین اسلام به هر میزان کینه خلق کنند، هرچقدر عوامل خود را به کار برند و بعضا از جهالتهایی نفع ببرند اما ماه خدا، کتاب خدا و پیامبر خدا، امت رسولالله را دورهم جمع میکند.
حجتالاسلام سیفایی گفت: طراحی ما این بود که «نشستهای وحدت مقاومت» را در ۷۲نقطه کشور برگزار شود اما خوشبختانه بهدلیل استقبال خوب مردم عزیزمان تاکنون در بیش از ۷۲نقطه تلفیقی کشور این مراسم برگزار شد و پیشبینی ما این است که تا پایان رمضان این مراسم در بیش از ۸۰نقطه کشور برگزار شود. این در حالی است که در این نشستها نتایج بینظیری حاصل شد. همچنین در این مراسم بیش از چهارهزار عالم شیعه و اهل تسنن کشور پیرامون مسائل مختلفی درخصوص تحکیم وحدت و مساله قدس که دغدغه اول جهان اسلام است و راهکارهای کمک به آزادسازی فلسطین همفکری و تشریکمساعی داشته و پیماننامهای به امضا رساندند.
حجتالاسلام سیفایی خاطرنشان کرد: تمام علمای امت اسلام که طبق حدیث شریف نبوی بهعنوان وارثان رسولخدا(ص) محسوب میشوند همواره در تلاش هستند تا بتواند دینداری مردم را تقویت کنند و چالشهایی را که پیش روی عرصه دینداری عامه مردم بهخصوص قشر جوان و نوجوان وجود دارد برطرف کنند. در رأس همه این چالشها، مساله اول امت اسلامی یعنی آزادی قدس شریف قرار دارد. اینکه برای آزادسازی قدس شریف قبله اول مسلمین چه باید کرد و چه طراحی باید داشت یکی از دستاوردهایی است که میتوان اثرات آن را در برگزاری این قبیل نشستها بهوضوح مشاهده کرد.