پیامبر(ص) میفرمایند: مسلمانی که غصه مظلومان را نخورد، مسلمان نیست. همچنین امیرالمومنین(ع) خطاب به امامحسن (ع) و امامحسین(ع) فرمودهاند که همیشه در زندگیتان برای ظالم، دشمن باشید و برای مظلوم، کمککننده. سومین وظیفه، وظیفه انقلابی ماست. انقلاب ما، انقلابی علیه ظلم و دفاع از مظلوم است و امروز میبینیم که مردم فلسطین، مظلومترین انسانها هستند و دولت آمریکا و اسراییل غاصب، ظالمترینها؛ بنابراین نباید در برابر این ظلم سکوت کنیم اما وظیفه چهارم ما، وظیفه فقهی ماست.
حتی اگر کسی بگوید من انقلابی نیستم نیز باید بداند که قدس، یک وظیفه شرعی است. شرع به آن معنایی که احکام ما میگوید. ما در احکام داریم که اگر مسجدی آلوده و نجس شد، تطهیر آن مسجد از نماز اول وقت هم واجبتر است. حالا باتوجه به اینکه قدس قبله اول مسلمانان است و با حضور پلید صهیونیستها آلوده شده است، همه ما موظفیم تا نسبتبه پاکسازی آن تلاش کنیم. وظیفه دیگر ما، وظیفهای است که در بحث انتظار برعهده داریم. هر آنکس که منتظر امام زمان(عج) است، بهخوبی میداند که ایشان میآیند تا سفره ظلم را جمع و سفره عدالت را پهن کنند؛ بنابراین اگر میخواهیم یک منتظر واقعی باشیم، باید علیه ظلم فریاد بزنیم و بدانیم که امروز دولتهای آمریکا، انگلیس، اسراییل و آلسعود، ظالمترینها هستند و نباید در برابرشان سکوت کنیم.
سادهترین و حداقل حرکت ما در رابطه با مساله قدس، حرکت نیتی است. یعنی همگی علیه ظالم دعا کنیم و از خداوند بخواهیم تا ریشه ظلم و ظالم را برکنده و مظلومان را نجات دهد. اقدام بعدی ما، فریاد ماست. همین که در روز قدس، هرکس با هرتوانی بیاید و فریاد علیه ظلم سر دهد، یعنی به وظیفهاش عمل کرده است. حتی آن کسی که معلول است میتواند با ویلچر و عصا و حتی با وسیله نقلیه بیاید. مهم این است که ساکت نمانیم و فریادمان را به گوش ظالمان برسانیم. هرکس در هرفضایی که فعالیت میکند، میتواند برای مساله قدس کاری انجام دهد، مثلا اگر در فضای مجازی دستی داریم، باید در دنیا روشنگری کنیم و با افشاگری ظلمهایی که به مردم فلسطین، بحرین، یمن، لبنان و افغانستان میشود، کاری برای مظلومان انجام دهیم. اگر توانایی مالی داریم، از مال خود برای تقویت جبهه مقاومت و تضعیف جبهه کفر خرج کنیم و حتی اگر لازم شد، با حضور فیزیکی در جبهه و در کنار مظلومان، علیه ظلم بجنگیم.