مذاکرات وین حالا در مرحله متفاوتی نسبتبه ماههای گذشته قرار گرفته است. دور هفتم مذاکرات اگرچه نتیجهای دربرنداشت و دو طرف برای بررسیهای بیشتر، به پایتختهایشان بازگشتند اما آغاز دور هشتم به فاصله کوتاهی میتواند نشاندهنده ضرورت بهره بردن از دیپلماسی و ابتر بودن تهدیدها و رجزخوانیها باشد؛ رویکردی که اگرچه آمریکا و متحدانش در روزهای اخیر سعی کردند نهایت بهره را از آن ببرند، اما درنهایت به نتیجهای نرسیدند.
مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم(ص)17 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته (جمعه ۳بهمن ۱۴۰۰) در جنوب کشور با شلیک همزمان 16موشک بالستیک نقطهزن بهسوی هدف واحد ازپیشتعیینشده و با حضور فرماندهان ارشد نیروهای مسلح همچون سرلشکر باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح و سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد؛ رزمایشی که پیام آن «دفاع و صیانت از امنیت ملی» و برای همسایگان ما صلح و دوستی و آسایش است.این مرحله از رزمایش با شلیک همزمان ۱۶فروند موشک برد بلند، میانبرد و کوتاهبرد نیروی هوافضای سپاه به سمت اهداف از پیش تعیین شده انجام شد. در این مرحله از رزمایش موشکهای عماد، قدر، سجیل، زلزال، دزفول و ذوالفقار مواضع حساس شبیهسازیشده دشمن را با دقت صددرصدی مورد اصابت قرار داده و منهدم کردند. همزمان با شلیک موشکها، ۱۰فروند پهپاد هجومی نیروی هوافضای سپاه بهطور همزمان از مبدا حرکت و اهداف ازپیش تعیینشده را منهدم کردند. اجرای قابلیت مانورپذیری موشکهای سوخت جامد برای عبور از سپرهای دشمن، شلیک همزمان و اصابت همزمان و ارتقای آمادگیهای رزمی از ویژگیهای بخش نهایی رزمایش پیامبر اعظم17سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
صحبت درباره میزان یارانههای نقدی به مردم از سوی معاون اقتصادی رییسجمهوری، پای بقیه ارکان دولت را به ماجرا باز کرد. واکنش وزیر اقتصاد و پس از او رییسجمهوری به اظهارات معاون اقتصادی رییسجمهور، میزان هماهنگی تیم اقتصادی دولت را بار دیگر به محل بحث کارشناسان و اهالی فن تبدیل کرد.
فیلم «CODA» که با تحسین مسعود فراستی، منتقد مشهور سینما روبهرو شد و مورد توجه قرار گرفت، اثری اقتباسی از سینمای آمریکاست؛ فیلمی خانوادگی که داستان زندگی یک خانواده ناشنوا را روایت میکند که تنها دختر کوچکتر آنها در آن خانواده چهارنفره توانایی شنیدن دارد. فیلم اثر جذابی برای کسانی است که میخواهند اثر خانوادگی خوبی را تماشا کنند؛ فیلمی که با نقدهای مثبتی ازسوی منتقدان و همچنین استقبال ازسوی مخاطبان روبهرو شده است و نشان میدهد در دنیای آثار سینمایی امروزی میتوان اثری دید که تلاشی برای صداهای شنیدهنشده دارد.
پرسپوليس و استقلال در آستانه حذف از فصل جديد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا هستند؛ البته جدىتر از هميشه. برخلاف سالهاى گذشته اينبار اميد زيادى براى عبور از اين مانع سخت وجود ندارد و شواهد و قرائن از وخامت شرايط براى دريافت مجوز حرفهاى حکايت دارد. براساس گزارش و اعلام AFC، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس موفق به رعایت الزامات و معیارهای سطح A قوانین و مقررات مجوز حرفهای این کنفدراسیون نشدهاند که اين موضوع به معنى عدم دريافت مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسياست.
فائزه مومنی / با ورود رسمی کرونا به کشور در اسفند سال۹۸، کارکنان بهداشت و درمان کشور، در ارتباط با شغل خود، شرایط جدیدی را تجربه کردند. اگر تا پیش از این، حقوق و دستمزد و کارانههای خارج از عرف را کمتر مورد توجه قرار میدادند، پس از آن، بهسبب فشار شدید کاری بر سیستم بهداشت و درمان دربرابر بار مراجعه بیماران و نیز کاهش قدرت خرید کادر درمانی و بهخصوص پرستاران، با وجود شیفتهای کاری فشرده و کمرشکن، خود را در وضعیت اعتراض قرار دادند. از طرفی، وجود قراردادهای کاری متنوع و سوار شدن نظام حقوق و دستمزد بر مفاد این قراردادها، موجب شد در اوج شیوع کرونا، برخی به مهاجرت یا رها کردن کار خود دست بزنند؛ البته تعداد زیادی هم بهسبب ماهیت سستبنیان قراردادهای کار، پس از فروکشکردن هر موج کرونا، بیکار شدند. با این همه، کارکنان بهداشت و درمان، همچنان به طرح خواستههای خود میپردازند. در دیدار اخیر پرستاران با رهبر انقلاب نیز که به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) برگزار شد، ایشان مشکلات پرستاران را طرح و بر حل آنها تاکید کردهاند. رهبر انقلاب فرمودهاند: «مطالبه عمده جامعه پرستاری، تقویت جامعه پرستاری است. اگر بخواهیم در یک کلمه خلاصه کنیم، جامعه پرستاری از همه ما و بهخصوص از دستگاههای مسوول -که وزیر محترم هم اینجا حضور دارند- توقع دارد که جامعه پرستاری را تقویت کنند. حالا ما اگر چنانچه جامعه پرستاری را تقویت نکنیم، در بزنگاهها ضربه خواهیم خورد که قضیه کرونا این را نشان داد؛ آنجایی که نیازمندیم، ضربه خواهیم خورد.»
پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت 25آذرماه برگزیدگان خود را معرفی کرد و به کار خود پایان داد. در میان جوایز اهداشده، جایزه ویژه بهترین فیلم مستند از نگاه داوران ناجی هنر در بخش ملی جشنواره به مستند «هیچکس منتظرت نیست» اثر محسن اسلامزاده رسید؛ جایزهای که اگرچه برای کارگردان ارزشمند است اما از اینکه جشنواره و اعضای هیاتداوران کملطفی کردند، چشمانشان را بستند و کار خود را انجام دادند، دلخور است. اگر بخواهیم نگاهی به جدیدترین اثر محسن اسلامزاده بهعنوان کسی که بیشتر آثارش را در مناطق جنگی و بحرانی کشورهای افغانستان، پاکستان، لیبی، سوریه، عراق، لبنان، ونزوئلا و...ساخته است، داشته باشیم به این نکته میرسیم که این مستندساز یکی از معضلات اجتماعی یعنی اعتیاد و کارتنخوابی را سوژه «هیچکس منتظرت نیست» قرار داده است؛ البته نه بهشکل رایج و کلیشهای آن بلکه پس از آشنایی با سپیده علیزاده، مدیر یک مرکز کاهش آسیب ویژه زنان در منطقه شوش تهران به قصه زنانی که در این حوزه آسیب دیدهاند، پرداخته است.