میلاد نجفی / ادواردو آنیلی، فرزند جیانی آنیلی - سرمایهدار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات - و مارلا کاراچولو بود. او زمانی که در نیویورک زندگی میکرد به اسلام گروید. ادواردو در ۱۵نوامبر سال۲۰۰۰ درگذشت. ادواردو آنیلی در ۹ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد. او تحصیلات متوسطه را در دبیرستان ماسیمو دآتزلیو در شهر تورین گذراند و پس از آن به کالج آتلانتیک در بریتانیا رفت. سپس برای اخذ مدرک دانشگاهی در رشته ادبیات مدرن به دانشگاه پرینستون رفت. پدرش جیانی آنیلی که ادواردو را وارث احتمالی میراث خاندان آنیلی میدید، او را برای ادامه تحصیل در رشتههای صنعتی تشویق میکرد، بااینحال علاقه او بیشتر معطوف به مطالعات فلسفی و عرفانی بود. او بعد از دانشگاه به هند سفر کرد تا در زمینههای موردعلاقهاش، یعنی عرفان و ادیان شرقی بیشتر تحقیق کند و در آنجا با ساتیا سای بابا ملاقات کرد. پس از آن به ایران آمدو در آنجا با امام خمینی ؟ره؟ آشنا شد.
روز گذشته، حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با انتصاب اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی برای یک دوره جدید و چهارساله، ضمن تشکر از زحمات اعضای سابق بهویژه دانشمندان و اساتیدی که در دوره جدید حضور نخواهند داشت، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ براساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند. در همین خصوص، با مرور حکم رهبر انقلاب، نگاهی به تاریخچه انقلاب فرهنگی از آغاز تا امروز داشتهایم.
ساعت حدود 15:36 عصر روز یکشنبه 23آبان را نشان میداد که استان هرمزگان به کانون خبرهای کشور تبدیل شد. زمینلرزههای شدید 4/6 و 3/6ریشتری که روی داد، بسیاری از مردم را به خیابانها و مراکز عمومی کشاند. شدت این زمینلرزه به حدی بود که در برخی استانهای جنوبی کشور و حتی در شهرهایی مانند دوبی، در حاشیه جنوبی خلیجفارس هم احساس شد.
بنابر آنچه از کلام و مواضع مقامات جدید وزارت امورخارجه بهخصوص سرتیم مذاکرات برمیآید، سیاست خارجی دولت سیزدهم بر مبنای بهرهگیری از نظرات کارشناسی و فنی همه طیفهای فکری است. دیدار چندی پیش وزیر امورخارجه و معاون سیاسی وزیر امورخارجه کشورمان با تعدادی از تحلیلگران، اساتید دانشگاه، فعالان حوزه رسانه و سفرای ایرانی که در میان آنها مقامات بلندپایه وزارت خارجه در دولت قبل هم حضور داشتند، نشان از روحیه تعاملی تیم جدید وزارت خارجه دارد؛ رویهای که در دولت قبل مغفول بود و از مذاکرات برای ایجاد دوقطبی در داخل و پیروزی در رقابتهای انتخاباتی استفاده میشد. اما در دیدار مهم اخیر در خیابان سیتیر تهران، چه گذشت؟ روز شنبه سپریشده، نشست هماندیشی میان حسین امیرعبداللهیان، وزیر امورخارجه و علی باقری، معاون سیاسی وزیر امورخارجه با تنی چند از کارشناسان روابط بینالملل و سیاستخارجی برگزار شد و در آن، راههای کسب نتیجه بهتر از مذاکرات آتی با گروه 1+4 که قرار است روز 8 آذر از سرگرفته شود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. عمدهترین موضوع طرحشده در این نشست، استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت «دیپلماسی عمومی» مشخصا گرهنزدن تمام ساحات اقتصاد کشور به نتیجه مذاکرات و ارتباط بیشتر تیم مذاکرهکننده با جامعه و دادن گزارشهای مستمر جهت تنویر افکارعمومی بود.
روز گذشته، تقاضای بررسی دوفوریت لایحه «تامین مطمئن کالاهای اساسی، نهادههای دائمی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاستهای جبرانی برای حمایت از معیشت اقشار آسیبپذیر» در نشست علنی بهارستان موردبررسی قرار گرفت و پس از نظرات موافقان و مخالفان درنهایت نمایندگان با بررسی لایحه مذکور بهصورت «عادی» موافقت کردند و با این اوصاف، پرونده تغییرات در ارز 4200تومانی در سال1400 بسته و تعیین تکلیف آن به بودجه1401 موکول شد.