بهدنبال کاهش استقبال شهروندان از رسانههای رسمی، شبکههای مجازی در ایجاد فضا برای
تضارب آرا سیاسی دست برتر را دارند. کاندیداهای انتخابات نیز از این مهم غافل نشدهاند. در انتخابات1400 شاهد حضور گسترده و اثرگذار کاندیداها در شبکههای اجتماعی پرطرفدار نظیر توییتر و اینستاگرام هستیم.
احزاب و جناحهای سیاسی با انتشار دیدگاههای خود در صفحات شخصی در شبکههای اجتماعی، برنامهها و ایدههای خود را تبلیغ میکنند. کاربران شبکههای اجتماعی بهراحتی میتوانند از برنامهها و نظرات کاندیداهای مختلف مطلع شوند و همچنین نظرات و دیدگاههای خود را در رابطه با آن بیان کنند.
اکانت توییتر قاضیزاده از سال97 فعالیت میکند. این اکانت تاکنون 581توییت منتشر کرده است که 39توییت در دو ماه اخیر منتشر شدهاند.
این اکانت بیش از 39هزار دنبالکننده دارد. موردتوجهترین توییت قاضیزاده که هفتهزار لایک دریافت کرده انتقاد وی از دولت بهدلیل قطع شدن آب و برق است.
در نمودار روبهرو موضوعات توییتهای قاضیزاده در دوماه اخیر نشان داده شده است. موضوعات سیاسی (انتخابات) و موضوعات اجتماعی از موضوعات اصلی توییتهای قاضیزاده بوده است.
در شکل روبهرو هشتگهای پرتکرار اکانت توییتر قاضیزاده در دوماه اخیر نشان داده شده است. هشتگ #دولت_سلام پرتکرارترین هشتگ بوده است.
اکانت اینستاگرام قاضیزاده حدود 10هزار فالوور دارد. پرلایکترین پست این اکانت با حدود هزار لایک مربوط به پست معرفی خانم شیخی بهعنوان رییس ستاد انتخاباتی قاضیزاده بوده است. قاضیزاده اکانت تلگرامی ندارد و تنها در پیامرسانهای داخلی فعالیت میکند.