روحالله فرقانی / عربستان، امارات، بحرین و حتی کویت و مصر که خودشان را حامی مردم فلسطین و قدس میدانند در حالی یک هفته چشم بر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بستند و سکوت پیشه کردند که هنوز اقدامی ضروری در جهت برگزاری یک اجلاس اضطراری یا فوری در خصوص غزه نداشته و حتی واکنشی نسبت به کارشکنی آمریکا در خصوص وتوی سومین نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تحولات فلسطین و غزه از خود نشان ندادند. این در حالی است که ریاض و ابوظبی نسبت به کوچکترین تنشهای سیاسی در منطقه، میزبان نشستهایی با حضور سران خود میشدند و بیانیههای شدیداللحنی نسبت به آن صادر میکردند.
جواد بخشی / وحدت برای نیل به اهداف جریان انقلاب و مردم انقلابی در ماههای گذشته به مهمترین دغدغه، تبدیل شده است. اتفاق نظر بر روی کاندیدایی واحد، ظرفیتها را متوجه وی کرده و از هدر رفتن انرژی جلوگیری میکند. مؤلفهای که حالا در ایستگاه پسا ثبتنامی، نمود بهتری پیدا کرده است.
هر روز که میگذرد و هرچه به طلیعه 28خرداد نزدیکتر میشویم، اخبار و اطلاعات بیشتری درباره نامزدهای ریاستجمهوری به بیرون درز میکند. طی دو، سه روز گذشته اخبار و تحلیلهای زیادی پیرامون نامزدهای منتسب به جریان اصلاحات منتشر شد؛ از تعیینتکلیف اعضای ستاد انتخاباتی جهانگیری تا علقه و علاقه بخشی از جبهه اصلاحات به علی لاریجانی. آنطور که از نوع مناسبات جبهه اصلاحات برمیآید، اصلاحطلبان در میانه حمایت قطعی از لاریجانی و جهانگیری گیر افتادهاند. در گزارش پیش رو به این نکته میپردازیم که حمایت از لاریجانی یا جهانگیری، هر کدام چه هزینهها و آوردههایی را متوجه اصلاحطلبان میکند. هنوز نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ازسوی شورای نگهبان بیرون نیامده که خبرگزاری اصلاحطلب ایلنا روز گذشته از تعیین هسته اصلی ستاد انتخاباتی اسحاق جهانگیری خبر داد. براساس این خبر، اسحاق جهانگیری طی حکمی حسین مرعشی (سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی)، شهیندخت مولاوردی (معاون پیشین حسن روحانی)، محمد نعیمیپور (عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت)، سیدرضا نوروززاده (مدیرعامل شستا در دولت اول روحانی)، رضا ویسه (معاون پیشین هماهنگی و نظارت اسحاق جهانگیری)، محمدرضا جلائیپور (تئوریسین اصلاحطلب) و فاطمه پهلوانی (رییس سازمان ملی بهرهوری ایران) را بهعنوان اعضای «شورای راهبری» ستاد انتخاباتیاش انتخاب کرد.