میلاد نجفی / شبکه چهار سیما برای لحظات عرفانی افطار، ویژهبرنامه تلویزیونی «زندگی پس از زندگی» را هرروز ساعت 18:15 روی آنتن میبرد. «زندگی پس از زندگی» روایت افرادی است که در تجربه مرگ تقریبی، از کالبد جسم خارج شده و عالم برزخ را درک کردند و بازگشتند. در این برنامه با سفر به نقاط مختلف ایران و جهان، مخاطبان برنامه مهمان روایتهای شگفتانگیز تجربهگران مرگ تقریبی از عالم غیب میشوند. این برنامه در 33قسمت 90دقیقهای به تهیهکنندگی و اجرای عباس موزون در گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما تولید میشود. «زندگی پس از زندگی» در ایام ماه مبارک از شنبه تا جمعه ساعت 18:15 پخش و ساعت 1 بامداد و 11:30 ظهر روز بعد بازپخش میشود. باتوجه به موفقیت این برنامه و همچنین بازخوردهای مثبت آن، با عباس موزون، تهیهکننده و مجری «زندگی پس از زندگی» گفتوگویی انجام دادهایم.
سعید آجورلو / من برای شروع این مطلب بینهایت آغاز در ذهن دارم چراکه بسیار شگفتزده هستم. از قدیم شنیده و خواندهام که شروع مطلب باید چنان طوفانی و ویرانگر باشد که خواننده را پای متن میخکوب کند و من طرفدار چنین آغازی بوده و هستم. سراسر این متن از نظر من افتتاحیه و آغاز است.
سرنوشت سیزدهمین رییسجمهوری ایران در 28خرداد1400 مشخص میشود و در این اندک زمان باقیمانده، جریانهای سیاسی و احزاب مشغول صفآرایی هستند. با نزدیک شدن به انتخابات، بازار گمانهزنیهای سیاسی و شایعات هدفمند بسیار داغ شده و نظرسنجیهای مختلفی در رسانهها میشود. در جریان اصولگرایی که شورای ائتلاف نیروهای انقلاب محور اصلی در ایجاد اجماع حول نامزد نهایی است، صراحتا از دو گزینه اصلی خود رونمایی و تاکید کرده که در صورت حضور نیافتن گزینه اول، بهسراغ گزینه همعرض دومی میروند.
این روزها شهردار تهران در گفتوگو با رسانهها انتقادات تکراری از مدیریت سابق شهری مطرح کرده است. انتقاداتی که بارها توسط معاونان دوره مدیریت سابق پاسخهای فنی و کارشناسی را دریافت کرده است. پیروز حناچی سعی دارد با پیش کشیدن این مسائل عملکرد ضعیف شهرداری در دوره کنونی را پنهان کند. اما بازی رسانهای لبه تیز تیغی است که راه رفتن روی آن کار هرکسی نیست. در طول تاریخ خیلیها تلاش کردند با استفاده از ظرفیتها و تکنیکهای رسانهای پروپاگاندا به راه انداخته و برای ایجاد یک چهره موجه و قانونمند در منظر افکارعمومی دست به هرکاری بزنند. اما تنها تعداد کمی از این افراد توانستند از این کارزار موفق بیرون بیایند. چون در درجه اول صداقت داشتند و ناخواسته وارد جریان رسانهای شدهاند. گفتوگوی اخیر آقای شهردار در کلابهاوس واکنشهای بسیاری در فضای رسانه به همراه داشته است که جوانب آن بیشتر عملکرد مدیریت شهری کنونی را زیر سوال می برد. جالبتر اینکه تعداد زیادی از این انتقادات آقای شهردار به عملکرد مدیریت سابق شهری که در مصوبههای شهر آمده به تایید و امضاء شخص آقای شهردار در دوره معاونت وزارت راهوشهرسازی بوده است. همه این رفتارهای آقای شهردار سوالات بسیاری را در ذهن تداعی می کند. نخست اینکه چرا اطلاعات مطرح شده توسط آقای حناچی غیرواقعی است و آن هم در پایان دوره چهارساله که انتخابات مهمی در پیش است مطرح میشوند؟ چرا آقای شهردار به جای توضیح و بیان عملکرد دوره کنونی به انتقاد درباره دوره گذشته مدیریت شهری میپردازد؟ «صبحنو» برای پاسخ به این سوالات با «پژمان پشمچیزاده» معاون سابق شهرسازی شهرداری تهران گفتوگو کرده است.
تکلیف یکی از معروفترین مجموعههای کارگری و تولیدی کشور که در سالهای اخیر محل اختلافات و حاشیههای بسیاری شده بود، روشن شد. براساس جدیدترین رای صادره از سوی دستگاه قضایی رای واگذاری «هفت تپه» ابطال شد و این مجموعه به بیتالمال بازگشت.
آنطور که سیامک رهپیک، قائم مقام دبیر شورای نگهبان اخیرا اعلام کرده، قرار است سهشنبه ۲۱اردیبهشتماه فرایند ثبتنام نامزدهای ریاست جمهوری آغاز و تا روز شنبه ۲۵اردیبهشت ادامه یابد. بر این اساس، اصولگرایان و اصلاحطلبان باید درباره نامزدهای مدنظر خود تا دو، سه روز آینده به جمعبندی نهایی برسند. جبهه اصلاحات ایران بهعنوان نهاد محوری اجماعساز اصلاحطلبان نیز مطابق برنامه زمانبندی شده قبلی، قرار است تا روز سهشنبه هفته جاری روی نامزدهای خود به جمعبندی برسد تا صرفا این افراد، حق ثبتنام داشته باشند.