به کتابفروشیها آمد
مجموعهداستان «غبار صورتی» نوشته نسترن مکارمی بهتازگی توسط نشر آفتابکاران
به چاپ دوم رسیده است. چاپ اول این کتاب امسال به بازار آمد.
نسترن مکارمی، نویسنده این کتاب، پیش از آن در سال ۹۶ داستان بلند «بنبست اردیبهشت» را توسط نشر هیلا منتشر کرد که داستان زندگی زنی را شامل میشد که برای شخصیت و زندگی مستقل تلاش میکرد. داستانهای مجموعه «غبار صورتی» موضوعاتی چون جنگ، جنگزدگی آدمها، جنگزدههای خوزستان، ماجرای سینما رکس آبادان و ... را شامل میشوند. اینکتاب ۱۰ داستان را با این عناوین شامل میشود:
«بوی نان سوخته»، «خانه اشغالی»، «صبرو»، «غبار صورتی»، «آخرین چاره»، «فیلم وسترن با طعم فلافل»، «گاردریل»، «کارمازوفیل»، «گِلماسهها» و «محتضر».
در قسمتی از داستان «غبار صورتی» از این کتاب میخوانیم: «ولی در وجود لاله دختر سرکشی بود که پایش را کرد توی یک کفش و فقط در کنکور هنر شرکت کرد و قبولیاش در رشته نقاشی به کابوسی برای رخی تبدیل شد...»
شاعران ایران و افغانستان با عبارت «جان پدر کجاستی؟»
شعرها گفتند
دانشگاه کابل در شب میلاد پیامبر اکرم ؟ص؟ مورد حمله تروریستی گروهک داعش قرار گرفت و ۲۳نفر از دانشجویان این دانشگاه به شهادت رسیدند. همچنین در این حمله تروریستی بیش از ۳۰نفر از دانشجویان زخمی شدند. «جان پدر کجاستی؟» پیامک پدری است که پس از ۱۴۲بار تماس با گوشی دخترش، برای اطلاع از وضعیت او بیپاسخ ماند و همین عبارت شاعرانه که به هشتگ غمانگیزی در توییتر و اینستاگرام تبدیل شد، دستمایه اشعاری از سوی شاعران ایران و افغانستان نیز قرار گرفت.
شاعران زیادی درباره این حمله تروریستی شعر گفتهاند، اما علیرضا قزوه، محمدرضا وحیدزاده و محمدحسین انصارینژاد از ایران و سیدضیاء قاسمی، سهراب سیرت و قاسم ساکنی از افغانستان، چند شاعری هستند که سرودههایشان بیش از بقیه در فضای مجازی مورد توجه واقع شده است.