گزارش روح الله فرقانی / بنسلمان پس از چند سال هزینه کرد مالی و نظامی در منطقه، به این نتیجه رسیده است که برای جلوگیری از ضررها و شکستهایش، روند مذاکره با ایران را در پیش گیرد، موضوعی که در تماس تلفنیای که با نخستوزیر جدید عراق داشت مطرح و درخواست کرده است.
گزارش فاطمه ترکاشوند / جدال محسن چاوشی با همسر یکی از خوانندگان لسآنجلسی، دوباره بازار برچسبها و برچسبزنیهایی از جنس «هنرمند حکومتی» را داغ کرده است؛ اما واقعا هیچ الگوی رفتاری روشنی در سالهای اخیر در میان هنرمندان وجود داشته که بتوان آن را مصداق چنین برچسبی دانست؟ آیا محسن چاوشی میتواند مصداقی برای چنین برچسبی باشد؟
گفتوگو روح الله فرقانی / چندی پیش بود که «اسماعیل هنیه» رهبر حماس با حضور در مراسم تشییع سردار شهید سلیمانی در نماز جمعه تهران، عنوان «شهید قدس» را به این مبارز جهان اسلام داد؛ موضوعی که آقای «حسین اکبری» رییس مرکز مطالعات و پژوهشهای مجمع جهانی بیداری اسلامی در گفتوگو با روزنامه «صبحنو» بر آن تاکید میکند و میگوید؛ نقش محوری سردار سلیمانی در دفاع از قدس کاملا مشخص بود و توانست اسرائیل را از هجوم و ادامه اشغالگری، به دفاع مجبور کند و با درایت شهید سلیمانی بود که اشغالگران صهیونیستی در جنگ 22روزه شکست در خانه را هم تجربه کردند و با پیروزیهای میدانی در فلسطین، لبنان و سوریه است که «عزت اسلامی» به «عزت جهانی» تبدیل شده است.
آمریکا با ممانعت از عرضه و ارائه بلاکچین، مدیر تلگرام را وادار کرد که این پروژه بلندپروازانه را پایان دهد. پاول دروف، مدیرعامل تلگرام هم در واکنش گفت: ما، مردم خارج از ایالات متحده، میتوانیم به رییسجمهورها و نمایندگان خود رأی بدهیم، اما وقتی که بحث مالی و فناوری (خوشبختانه قهوه نه) وسط باشد، همچنان به ایالات متحده وابسته هستیم. آمریکا میتواند از کنترل خود بر دلار و نظام مالی جهانی برای بستن هر بانک یا حساب بانکی در جهان استفاده کند. آمریکا میتواند از کنترل خود بر اپل و گوگل برای حذف برنامهها از روی اپاستور و گوگلپلی استفاده کند؛ بنابراین بله، این درست است که دیگر کشورها اختیار کامل بر قلمرو خود ندارند. متاسفانه ما، ۹۶ درصد جمعیت جهان در نواحی دیگر، به تصمیمگیرندگانی وابسته هستیم که توسط ۴ درصد شهروندان آمریکا انتخاب میشوند.
گزارش زهرا اردشیری / با اینکه جو روانی ویروس کرونا خیلیها را نگران کرده، اما حریف جهادگران نشده است.جهادیهایی که برای مقابله با کرونا و حفظ جان مردم بسیج شدهاند؛ در گوشهوکنار کشور میتوان مشاهده کرد. از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب؛ نقاط مرزی و غیرمرزی؛ شهری و روستایی...حالا همان جهادیهایی که در بحرانهای سیل و زلزله، در محرومیتها و کمبودها به یاری هموطنانشان میرسیدند، دوباره به میدان آمدهاند تا در مقابل یک ویروس کوچک و پرخطر که قصد سلامت و جان مردمانشان را کرده، از آنان محافظت کنند.
مدتی است که اعمال ایذایی و وحدتشکن تعدادی از نیروهای درون و برون پارلمانی برای تعیین رییس و هیأت رییسه مجلس آینده، خوراک خوبی را برای رسانههای اصلاحطلب که این روزها کاری جز رصد این مقولات ندارند، ایجاد کرده است. به نظر میرسد سازوکار اجماعی فراکسیون اکثریت، پادزهر سمپاشی برخی خودیها و سوءاستفاده رقیب از تکثر بهوجود آمده باشد.