این ایام روزهای پر تب و تاب استفاده از پیامرسانهای داخلی بهجای تلگرام است. مردم اما در انتخاب پیامرسان برگزیده هنوز به جمعبندی نرسیدهاند، چرا که هر کدام از پیامرسانهای داخلی خدماتی ارائه میدهند. از طرفی هم با مشکلاتی مواجهند که کاربران را ناراضی کرده است. در این رابطه با آقای مصطفی رادمرد، مدیر پیامرسان «بله» گفتوگو کردهایم تا از تصمیمات مدیران این پیامرسان در حوزه ارتقا و بهبود خدمترسانی به مردم و همچنین دغدغههایی چون امنیت اطلاعات کاربران و حریم خصوصی بیشتر مطلع شویم. رادمرد، دانشجوی دکترای آیتی، مدیرعامل شرکت النون(شرکت مادر پیامرسان بله) و مدیر استراتژی این پیامرسان است.
رییس کمیسیون انرژی اروپا برای تضمین به وزیران ایرانی نسبت به تمایل اتحادیه اروپا برای حفظ تجارت با ایران با وجود خروج آمریکا از برجام و دیدار با پنج وزیر از جمله وزیر نفت و وزیر امورخارجه به ایران سفر و روز گذشته با آقای بیژن زنگنه مذاکره کرد، مذاکرهای که آینده صنعت نفت ایران بعد از خروج آمریکا از برجام و تحریمهای نفتی را مشخص میکند.
«آنهایی که برقع میپوشند، دختران روسری به سر، مردان چاقوکش و چنین بیمصرفهایی رفاه اقتصادی کشور ما را تضمین نمیکنند.» این جملهها، از دل تظاهرات ضدحجاب یا تجمعهای نژادپرستانه بیرون نیامده است. اینها، جملات یکی از نمایندگان پارلمان آلمان است که اتفاقاً از سوی همتایانش نیز با استقابل مواجه شد. خانم «آلیس وایدل» که یکی از سران حزب تندروی «آلترناتیوی برای آلمان (AFD)» است، این جملهها را در نطقی گنجانده بود که در آن ضمن انتقاد از سیاستهای مهاجرتی دولت آلمان، خارجیها را به باد انتقاد گرفته بود. این، البته تنها بخشی از زندگی سخت مسلمانان و زنان آلمانی و همچنین مهاجران این کشور است که سالهاست آماج حملههای اسلامهراسان آلمانی و مدعیان حقوق بشر قرار گرفتهاند و هربار، اتهام و برچسبی جدید را روی پیشانی خود میبینند.
با آغاز بحران داعش در عراق و نزدیک شدن به انتخابات 2018، تلاش واشنگتن جلوگیری از برگزاری انتخابات عراق و لغو این انتخابات در سال جاری میلادی بود. از دو سال قبل طرح آمریکاییها برگزار نشدن انتخابات در موقع معین و تشکیل دولت موقت در دوران لغو و تعلیق انتخابات بود. با این خط عراق رسماً وارد فضای نوین سیاسی میشد و بغداد مجبور بود قانون اساسی جدیدی را تنظیم کند که قطعاً در این قانون اساسی طرحهایی برای محدودیت مقاومت و از همه مهمتر جایگاه سیاسی شیعیان در دستور کار قرار میگیرد. آمریکاییها مایل بودند با برجسته کردن حضور داعش در عراق و افزایش موج ناامنی بر شهرهای بزرگ با اقدامات تروریستی مسیر برگزاری انتخابات در عراق را غیرمعقول و امری باطل معرفی کنند که با تشکیل حشدالشعبی و عملیاتهای پیدرپی در مناطق مختلف عراق ازجمله موصل، تکریت، فلوجه و... عراق در سال 2017 میلادی پاکسازی شد و گروههای تروریستی مجبور شدند به مناطق بیابانی پناه ببرند. این دستاورد در مرحله نخست طرح آمریکاییها را برای برگزار نشدن انتخابات از بین برد و سناریو قانون اساسی نوین عراق را نابود ساخت. قانون اساسی که میتوانست عراقیها را به برده سیاستهای واشنگتن در منطقه تبدیل کند.
مشکلات اجتماعی زنان مطلقه با مهر طلاق در شناسنامه آنها، پایان نافرجام یک زندگی مشترک را نشان میدهد. اکثر زنان مطلقه معمولاً در یافتن شغل یا خانه نیز زیر نگاههای سنگین سر خم میکنند. بار سنگین اداره خانواده از یک سو و فشارهای اجتماعی که به دنبال این نگاه بر زنان آوار میشود، مشکلات آنها را افزایش میدهد. آسیبهای اجتماعی طلاق لیست بلندی شامل انحرافات اجتماعی تا آسیبهای روحی و روانی است.
بحرین از 14فوریه 2011 صحنه اعتراض مردمی ضد رژیم آلخلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب در کشورشان هستند.
همایش بزرگداشت «مارتین لینگز» یکی از فلاسفه سنتگرای معاصر، هفته گذشته در موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار شد. در این همایش اساتید و پژوهشگران فلسفه و هنر به بررسی آرای فلسفی و عرفانی لینگز پرداختند. در این نوشته گزارشی از سخنرانی دکتر عبدالحسین خسروپناه، رییس موسسه حکمت و فلسفه و دکتر غلامرضا اعوانی، استاد فلسفه و عرفان ارائه میکنیم.
فصل بهار و بارشهای بهاری زمان خوبی برای رشد و از خاک برآوردن قارچ در مناطقی مثل جنگل است، اما خیلی از قارچهای وحشی برخلاف نژاد کنترلشدهشان سمی هستند و این سم در مواقعی که فرد به بیمارستان منتقل نشود یا دیر برسد میتواند به مرگ بینجامد. از ابتدای سال بهویژه در یک ماه اخیر خبرهای زیادی از مسمومیت مردم بهویژه در مناطق غربی کشور به گوش میرسد و آمار این مسمومیتها در حال افزایش است.