طبق روال چندین ساله خانه هنرمندان ایران در پایان هر سال، نشست خبری رییس شورای عالی و مدیر عامل این خانه با حضور اهالی رسانه برگزار شد. در این نشست که آقایان مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان، ابراهیم حقیقی رییس شورای عالی و سید عماد حسینی معاون پژوهشی و آموزشی خانه هنرمندان حضور داشتند، عملکرد این مرکز در یک سال گذشته و برنامههایی که در سال آتی مصوب شده است، عنوان شد.
ژورنالیسم با تمام آسیبهایی که نوعاً به بحثهای علمی میزند، درعینحال در مسالهیابیهای علم و بذل توجهات بهسوی آنها و فشار به عالمان برای تسریع در یافتن پاسخهای صریح بسیار مؤثر بوده است. اگر محافل علمی را به خود بگذارید و با درخواست یا پرسش و تعریضی از این دست به سراغشان نروید، تمایلی برای بیرون آمدن از حصار بسته مجامعِ خویش ندارند؛ چندان که گویا علم نه برای حل مسائل و آگاهسازی جامعه، بلکه برای رفع کنجکاویهای ذهنی ایشان پدید آمده است
استیضاح عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در جلسات روز سه شنبه هفته جاری در دو نوبت صبح و عصر بررسی میشود. همچنین استیضاح محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در جلسه روز چهارشنبه هفته آینده خانه ملت در دستور کار نمایندگان قرار دارد.
حاشیههای جشن جنجالی برج میلاد شهرداری تهران، هرروز پررنگتر میشود. پس از آن که سایتهای خبری و رسانههای مختلف، تصاویر و فیلمهای این مراسم را منتشر کردند و انتقادهای فراوانی به بخشهایی خاص از این مراسم داشتند، شهردار تهران ابتدا در عقب نشینی تلویحی، همکاران و مدیرانش را به دقت بیشتر در این باره فراخواند و سپس رسانههای اصلاح طلب با دفاع از او، برگزاری این مراسم و بخشهای خبرساز آن را خالی از مشکل خاصی دانستند؛ اما دیروز دادستان تهران، در نشست شورای معاونان، برگهای جدیدی به پرونده ماجرای برج میلاد افزود.
بیانات روز پنجشنبه گذشته رهبر انقلاب درباره موضوع «حجاب» و نقش حکومت اسلامی در قبال آن، با تحلیلهای گسترده و در عین حال متفاوتی مواجه شد. ایشان در اینباره فرمودند: «آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. حالا یک نفر یک غلطی برای خودش میکند، [به] کنار، آن بین خودش و خداست؛ امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی -مثل حکومت امیرالمؤمنین، مثل حکومت پیغمبر- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.»
سخنرانی روز 29 بهمنماه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در زمره قلههای بیانات ایشان قابل دستهبندی است. یک سخنرانی راهبردی که تصویر واقعبینانهای از مسیر طیشده میدهد. درخصوص آسیبها و خطرات موجود در ادامه راه هشدار میدهد و با آیندهنگری، اولویتگذاری میکند. رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از بیاناتشان در این دیدار گفتند: در دهه پیشرفت و عدالت، پیشرفت مادی در همه زمینهها اتفاق افتاده اما در مورد عدالت، عقبمانده هستیم. اما واقعیت چیست؟ آیا تأکید بر عقب ماندن در عدالت، در بیانات رهبر انقلاب اسلامی فاقد سابقه و یک کشف جدید است؟ عقبماندن در عدالت چه معنایی دارد؟ عوامل عقبماندن چیست؟ برای جواب این سؤالات با عباس سلیمی نمین به گفتوگو نشستهایم.