«سهیلا زکزاکی»24 سال سن دارد و پنجمین فرزند «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه است، وی که اکنون دانشجوی معماری در یکی از دانشگاههای مالزی است از دلتنگی برای پدر و مادرش میگوید و آرزو دارد تا بار دیگر شرایطی مهیا شود تا پدرش را در سلامت جسمی کامل ببیند.
آیین رونمایی از چاپ سوم کتاب «خاطرات سفیر» نوشته خانم نیلوفر شادمهری عصر روز دوشنبه 23 بهمن با حضور آقای محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محسن مؤمنی شریف رییس حوزه هنری کشور، سرکار سادات حسینی مسوول فرهنگی سپاه پاسداران تهران، نیلوفر شادمهری نویسنده کتاب، خانم طناز بحری و جمعی از علاقهمندان به کتاب در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
هشتگ #سیدامامی برای جریان ضدانقلاب و عوامل خودفروخته داخلی داغ تر از قبل هم شده است، شاید هم تبعه کانادایی بودن او نیز مزید بر علت شده تا موج سواری جدیدی را از سوی جریان خارج و عوامل آنان در داخل آغاز شود؛ طوری که خودکشی او را جنایت جمهوری اسلامی ایران عنوان کرده اند اما حقیقت ماجرای بازداشت و مرگ او برخلاف داستان سرایی های سایت های ضدانقلاب بوده است.
مدیران جدید شهرداری و البته مدیران سابق کشور در بخشهای مختلف با آزمون و خطای دیگر مسوولان پیش میروند و طرحهایشان را یکی یکی درمعرض واکنش آنها قرار میدهند. در همین زمان کوتاهی که از آمدن آنها میگذرد شاید یکی از طرحهایی که سر و صدای زیادی به پا کرد تغییرات طرح ترافیک و مطرح شدن طرح اخذ عوارض از مردم برای ورود به محدوده طرح ترافیک بود.
چند ماهی از زمزمه های شیوع آنفلوآنزای مرغی در میان پرندگان میگذرد. این زمزمهها که تبدیل به واقعیت هم شد البته تبعات زیادی هم داشت، از گران شدن تخم مرغ گرفته تا مجبور شدن مسوولان به وارد کردن تخم مرغ مورد نیاز مردم، همه از مسائلی بودند که آنفلوآنزای پرندگان آنها را رقم زدند. بعد از اینکه بسیاری از مسوولان وجود این آنفلوآنزا را بهطور کل رد کردند، حال بعد از گذشت چند ماه، همه به اتفاق درباره آنفلوآنزایی صحبت میکنند که ممکن است جان مردم را هم به خطر بیندازد.
سیوششمین دوره جشنواره پر حرف و حدیث فیلم فجر هم با تمام کم و کاستیهایش سرانجام به پایان رسید. جشنوارهای که امسال بنا به تغییرات رخ داده و تصمیمات ناگهانی گرفته شده با انتقادات بسیاری همراه بود. نقد و نظرهایی که تا آخرین روز نیز ادامه داشتند و بازتاب آنها نیز همچنان به گوش میرسد.
جشن سیونهمین سالگرد پیروزی انقلاب تمام شد. حضور مردم در راهپیمایی 22بهمن، مانند سالهای گذشته پر شور بود. امسال اما نسبت به سالهای قبل تفاوتهایی وجود داشت. یکی از این تفاوتها، افزایش شعارهای اجتماعی- اقتصادی بود که در دستان کسانی که در راهپیمایی شرکت کرده بودند، دیده میشد. شاید مشهورترین قاب ثبت شده از این مطالبهها، آنها سهنفری باشند که با لباسهای زندانی، روی صورتشان را پوشاندهاند و بهنامهای «مفسد اقتصادی»، «مدیر ناکارآمد» و «مفسد اقتصادی» دستبسته در خیابانها در حال قدم زدن هستند.
«پرویز مشرف» رییس سابق ستاد ارتش پاکستان که در پی کودتا ۹ سال بر این کشورحکومت کرد درحالی که سال ها درخارج از این کشور به سر می برد روز گذشته در دبی اعلام کرد که قصد دارد بار دیگر رییس جمهور پاکستان شود و به قدرت بازگردد؛ موضوعی که «سید شفقت حسین شیرازی» معاون ارتباطات بین الملل مجلس وحدت مسلمین پاکستان در گفت وگو با «صبح نو» آن را غیر واقعی تصور وعنوان کرد: «پرویز مشرف» دیگر در قدرت پاکستان جایی ندارد. شاید با کودتا بتواند دوباره وارد عرصه سیاست شود ولی با انتخاب پارلمان دیگر نمی تواند در عرصه سیاسی عرض اندام کند چرا که دیگر از پایگاه سیاسی و اجتماعی برخوردار نیست.