خانم هناء سعاده در دیدار با سیدجلال جعفریمیرآقایی، رایزن فرهنگی ایران در الجزیره، گفت: سردار سلیمانی، شهید امت اسلام و قدس شریف است.
خانم هناء سعاده، فعال فرهنگی و مطبوعاتی الجزایری در دیدار با سیدجلال جعفریمیرآقایی، رایزن فرهنگی ایران در الجزیره، فرارسیدن سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران تسلیت گفت و آن شهید والامقام را شهید امت اسلام و قدس شریف توصیف کرد. وی ادامه داد: شهید قاسم سلیمانی در راه دفاع از انسانها، حد و مرز نمیشناخت. او در هر جایی که انسانی تحت ستم بود و استغاثه میکرد، صرفنظر از دین، مذهب، ملیت و زبان به یاری مظلوم میشتافت و چهره عدالتخواهانه و ظلمستیز اسلام و جمهوری اسلامی ایران را به نمایش میگذاشت. هناء سعاده که به مناسبت سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی، مقالات متعددی نوشته و به زبانهای عربی، انگلیسی و فارسی در الجزایر، ایران و فلسطین منتشر کرده است، شهید سلیمانی را بزرگترین استراتژیست دنیا نامید.
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعضای شورای سیاستگذاری سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی را معرفی کرد. سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری در احکامی مجید کیانی، علیاکبر شکارچی، داریوش پیرنیاکان، حمیدرضا نوربخش، سیامک جهانگیری، امیر شریفی، امیر مردانه، محمد اللهیاری (مدیر کل دفتر موسیقی و رییس شورای سیاستگذاری) و فاطمه کرمپور (مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر) را بهعنوان اعضای شورای سیاستگذاری سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی منصوب کرد.
در احکام معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اعضای شورا آمده است:
«با عنایت به سوابق ارزشمند علمی، پژوهشی و تجربیات ارزشمند جنابعالی در عرصه فرهنگ و هنر ایران به موجب این حکم به عنوان عضو شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی منصوب میشوید. امید است با استعانت از خداوند متعال در جهت اعتلای فرهنگ و هنر ایران موفق و موید باشید.» سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی اسفند سالجاری برگزار میشود. این جشنواره بعد از دو سال توقف در برگزاری، به میزبانی استان بوشهر میزبان هنرمندان فعال حوزه موسیقی ردیف دستگاهی ایران خواهد شد.
برگزاری اختتامیه جشنواره «کتاب و رسانه»
با همکاری رادیوفرهنگ
مراسم اختامیه برگزیدگان نوزدهمین جشنواره کتاب و رسانه امروز، سهشنبه، ۲۳ دی در رادیوفرهنگ برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند پخش زنده این مراسم را روی موج افام، ردیف۱۰۶ مگاهرتز و ایام ۵۸۵ کیلوهرتز و از درگاه رادیو نمای این شبکه ساعت۱۷ دنبال کنند. جشنواره ملی کتاب و رسانه از لحاظ اهمیت کمتر از جشنواره مطبوعات نیست و بهدلیل اینکه بخش تخصصی مطبوعات است، ارزش و جایگاه بالایی دارد. اعتبار جشنواره کتاب و رسانه، دانشگاهی است و اکثر داوران نیز از استادان برتر دانشگاهی هستند؛ پس برگزیدهشدن در آن برای خود اهالی رسانه نیز دارای اعتبار است. همچنین بهدلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی ستاد مقابله با کرونا، محدودیتهایی برای دعوت از اهالی پرتلاش این حوزه و مسوولان مواجه وجود داشت که دو عضو فراکسیون رسانه مجلس شورای اسلامی که سالها در مطبوعات فعال بودهاند و مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در اختتامیه دعوت شده و باتوجه به تعداد بالای برگزیدگان و شایستگان تقدیر، صرفا از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره کتاب و رسانه برای حضور در مراسم اختتامیه دعوت شده است.
انتشار «هیام»؛ قصه زنان عصر انتظار
رمان «هیام»، ترسیمِ فضایِ واقعی جنگ با محوریت نقش زنان در عصر ظهور توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد. «هیام» محصول عناصر جنگی 8ساله جنگِ ایران و عراق است که حالا درونِ لایههایِ دهه 90 عصرِ اخیر، جریان دارد. این جریان نیز به خوبی درونِ لایههای تاریخ دیده میشود که نمونه بارزِ آن واقعه هیروشیماست و اگر بخواهیم این حاشیهها را ببینیم، سردشت و حلبچه نمونه چشمگیری است.«هیام» نمونه و ثمره محصولات جنگی نیمه قرنِ حاضر است و گازهای خردلی که به جنین درون رحم مادری جنگزده هم رحم نمیآورد و حالا، درست دهه 90 همان قرن، گازهایِ خردلِ 25سال قبل شده است درد و درون ریههایِ شخصیتِ این داستان جریان دارد؛ و این جریان درد تاریخی درواقع در این دهه جامعه ایرانی محجور مانده است؛ شاید چون همه این واقعیتها جمع شده است درون پرانتز حواشی جنگ.