وی با اشاره به اهمیت درمان کودکان
مبتلا به سرطان در هر شرایطی ادامه داد: «در حال حاضر بیش از 20هزار کودک مبتلا به سرطان تحت حمایت محک، مراحل درمان خود را در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی سراسر کشور ادامه میدهند که تأمین هزینه دارو و درمان، ایشان را به روزهای خوش سلامتی و بهبودی نزدیک میکند.»
مدیرعامل محک با بیان آنکه سرانه هزینه درمان کودکان مبتلا به سرطان در هشتماهه سال99 با 27درصد رشد نسبت به هشت ماهه سال98 روبهرو بوده است، افزود: «محک با همراهی نیکوکارانش در تلاش است تا خانوادههای کودکان مبتلا به سرطان با نگرانی کمتری تنها به درمان فرزند خود فکر و کودکان مسیر سخت مبارزه با بیماری را شادمانهتر طی کنند. درست است که در شرایط حاضر، پیمودن این مسیر سختتر از گذشته شده است اما این سازمان با پذیرش شرایط و ایجاد راهکار برای تغییرات هم راستا با تحولات پیش رو، این راه پر چالش را طی میکند. امید داریم با حضور و حمایت نیکوکاران این سرزمین، تخصصگرایی، خردجمعی و استفاده از تمام ظرفیتها، شایستهترین خدمات درمانی و حمایتی را به کودکان مبتلا به سرطان سرزمینمان تا رسیدن آنها به روزهای سلامتی ارائه کنیم.»
احمدیان گفت: «از تمامی نیکوکارانی که دغدغه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان را دارند و با نیت خیرخواهانه خود قهرمانان کوچک محک را در مسیر مبارزه با سرطان همراهی میکنند، سپاسگزاریم؛ مسیر درمان سرطان، مسیری طولانی است که پیمودن آن جز با حمایت نیکوکاران سرزمینمان میسر نمیشود. امیدوارم با تداوم این همراهی در آیندهای نه چنداندور بهبودی تعداد بیشتری از قهرمانان کوچک محک را به همگان مخابره کنیم.»
محک اکنون پس از ۳۰سال فعالیت خود در زمینه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههایشان در سراسر ایران تلاش دارد تا خدمات خود به کودکانی که در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی اطفال در هر شهری درمان میشوند را یکپارچهسازی کند تا همه کودکان مبتلا به سرطان از خدمات محک بهطور یکسان بهرهمند شده و خانوادههای آنها با دغدغه کمتری، تنها به سلامت فرزندانشان فکر کنند. این اقدام خود میتواند مقدمهای برای گسترش آگاهی در جای جای کشور درخصوص سرطان اطفال باشد.
کرونا در محک
باتوجه به اینکه ایمنی بدن کودکان مبتلا به سرطان پایین است و جزو گروههای پرخطر در ابتلای به کرونا محسوب میشوند، از همان لحظهای که مشاهده بیمار کرونا در کشور اعلام شد، محک رعایت پروتکلهای بهداشتی را آغاز و تلاش کرد تا دغدغهها و نگرانیهای کودکان تحت درمان در این بیمارستان و خانوادههای آنها را با رعایت پروتکلهای بهداشتی در کنار ارائه خدمات درمانی و حمایتی، متناسب با شرایط کنونی کاهش دهد. اقداماتی مثل ضدعفونی مستمر تمامی بخشها، الزام به استفاده از ماسک برای تمامی افرادی که وارد بیمارستان میشوند، ایجاد محدودیت در رفتوآمدهای غیرضروری به بیمارستان، کاهش تعداد ملاقاتهای غیرضروری، محدود کردن حضور همراهان بیمار، دسترسی کادر درمان به سایر تجهیزات پیشگیری از کرونا به تناسب وظایفشان، ویزیت مداوم کادر درمان و معرفی موارد مشکوک ابتلای به کرونا به پزشک مخصوص در بیمارستان محک که امروز تقریبا در همه جا دیده میشود، از همان روزهای ابتدایی در محک آغاز شده بود و در گذر از این روزها بسیار کمککننده بوده است. این روزها در حالی که همه جهان روزهای سخت مبارزه با بیماری کووید19 را میگذرانند و برخی مثل کودکان محک علاوه بر کرونا با بیماری سرطان نیز مبارزه میکنند، تنها با رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و حفظ فاصلهگذاری اجتماعی است که میتوان به آیندهای به دور از بیماری امیدوار بود. در این صورت است که فشار مضاعفی که این روزها بر پزشکان، پرستاران و تمامی کادر درمان وارد شده نیز مدیریت میشود و این بزرگترین تقدیر از کادر درمان در این روزهاست.