شبکه خبری اماسانبیسینیوز در گزارشی اعلام کرد: در آمریکا که ثروتمندترین کشور جهان است، میلیونها نفر زندگی میکنند که امنیت غذایی ندارند. گزارشهایی مبنی بر از سرگیری مذاکره درباره طرح اقتصادی جدید مربوط به کرونا، همزمان با روند فزاینده شمار مبتلایان در کشور منتشر شده است.
مجری اماسانبیسینیوز در اینباره گفت: میخواهم دو خط را به شما نشان دهم که حاکی از وضع فعلی اقتصاد آمریکاست. خط اول را در نمودار میانگین صنعتی داوجونز میبینید که شاخصی برای ارزیابی قیمت سهام ۳۰ شرکت بزرگ آمریکاست. خط دوم را در تصویر 6 هزار خودرویی میبینید که برای گرفتن غذا برای روز شکرگزاری در مقابل بانک غذای شمال تگزاس در دالاس صف کشیدهاند. این بانک غذا این هفته ۶۰۰ هزار پوند (بیشاز ۲۷۲ تن) مواد غذایی، از جمله هفت هزار و ۲۷۰ بوقلمون که برای ۲۵ هزار نفر در شب شکرگزاری کافی است، توزیع کردند. این فقط مربوط به یک بانک غذا در یکی از شهرهای آمریکاست. این دو خط به خوبی گویای چیزی است که جو بایدن آن را «بهبود کِی(k)شکل» در آمریکا میداند. خط بالایی k صعودی و مربوط به سرمایهگذاران است و خط پایینی، نزولی و مربوط به طبقه کارگر است؛ کارگران فقیر و آنهایی که کار ندارند.
در این گزارش آمده است: سطح فقر در آمریکا در طول تابستان حدود 2درصد افزایش یافت و حدود هفت میلیون آمریکایی دیگر زیر خط فقر قرار گرفتند. انقضای برنامههای حمایتی دولت ازجمله ۶۰۰ دلاری که دولت فدرال هر هفته برای کمک به مردم در دوره کرونا میپرداخت، احتمالاً به افزایش سطح فقر کمک کرد. در آمریکا که ثروتمندترین کشور جهان است، میلیونها نفر زندگی میکنند که امنیت غذایی ندارند؛ به این معنا که غذای کافی برای خوردن ندارند، چون پول کافی برای خرید غذا ندارند.
«اماسانبیسینیوز» افزود: در سال ۲۰۱۹ که اقتصاد آمریکا بسیار قویتر از الان بود، 10.5درصد کل خانوارهای آمریکایی، یعنی حدود ۳۵ میلیون آمریکایی، در مقطعی امنیت غذایی نداشتند. در اوج تعطیلی کامل کشور برای مقابله با شیوع کرونا، تعداد خانوارهایی که امنیت غذایی نداشتند، سربه فلک کشید و بر اساس ارزیابی بروکینگز با افزایش دوبرابری، به بیش از 27.5درصد رسید. در یک بررسی دیگر، این افزایش، 29.5درصد تخمین زده شده است و حدود صد میلیون آمریکایی نمیدانند چگونه و از کجا باید برای روزهای آینده غذا تهیه کنند.
این رسانه آمریکایی تاکید کرد: آمریکا ثروتمندترین کشور جهان است؛ با این حال، حدود یکسوم مردم آمریکا یا در گرسنگی به سر میبرند یا از گرسنهماندن بیم دارند. همچنین میلیونها نفر با بیخانمانی روبهرو هستند و صدها هزار نفر همین حالا در خیابانها زندگی میکنند. ما نیاز به کمک اضطراری کنگره داریم؛ پس چرا سنا مانع از [تصویب] طرح حمایتی دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلاری میشود که یکم اکتبر در مجلس نمایندگان
تصویب شد؟