آوا دارویت، بازیگر جوانی است که یکی از نقشهای محوری «ایلدا» را ایفا کردهاست. او چند سالی است که کار بازیگری را بهطور جدی آغاز کرده و درچند فیلم و سریال بازی کردهاست. دارویت از پدری ایتالیایی و مادری ایرانی است. او در نوجوانی به همراه خانواده برای زندگی به ایران آمده است. به مناسبت پخش ایلدا از تلویزیون با این بازیگر گفتوگویی انجام دادیم که در ادامه میخوانید.
رییس مجلس شورای اسلامی که زمانی خود رزمنده میدانهای نبرد حق علیه باطل بود و در سمتهای دیگر مدیریتی چون شهرداری تهران، همیشه رفتار جهادی از خود نشان داده است، روز گذشته نیز در اقدامی جهادی به صورت سرزده در بیمارستان امام خمینی؟ره؟ و بخشICU بیماران کرونایی حاضر شد تا از نزدیک در جریان روند درمان بیماران و نیز دردودلهای کادر درمان این بیمارستان قرار بگیرد.
گزارش فاطمه ترکاشوند / «مرگ خوب است اما برای همسایه»؛ حکایت همین روزهایی است که تضاد رفتاری برخی هنرمندان در واکنشهایشان به برخی مسائل اجتماعی بیرون میریزد. درحالیکه فیلمهای سینماییمان به قلم و تدبیر همین نویسندگان و کارگردانها از ترحم بر مجرمان و خلافکاران انباشته شده و در التهابهای اجتماعی با پست گذاشتن و هشتگ زدن علیه مجازات مجرمان موضعگیری میکنند، اما وقتی ناامنی ناشی از همین تحریکها دامن خودشان را میگیرد، پا پس میکشند و خواستار مجازات خلافکار میشوند. رسانهای شدن واکنش مهراب قاسمخانی به زورگیر قمهکشی که سه هفته پیش، گوشی همراه دخترش را دزدید، حالا در فضای مجازی محملی برای بحث درباره همین تضاد رفتاری شده است. کاربران به طعنه میگویند: «بخشش خوب است اما برای همسایه!»
نرخ دلار نسبت به هفته گذشته روند کاهشی به خود گرفته است؛ افت قیمتی که از یکسو با بازگشت دلارهای صادراتی به چرخه اقتصادی همراه شده و از سوی دیگر با آزادسازی منابع ارزی کشور در بانکهای خارجی؛ روندی که موجب شده کارشناسان روزهای خوبی را برای بازار ارز پیشبینی کنند.
فصل جنجالی لیگ قهرمانان آسیا که با ماجرای میزبانی باشگاههای ایرانی و توطئه ائتلاف سعودی - بحرینی و لابی AFC علیه ایران آغاز شد تا آخرین مرحله به همین شکل دنبال میشود و حتی صعود پرسپولیس به فینال هم نتوانسته به این تحرکات پایان بدهد.
از مدتها پیش، چریک اصلاحات، موضع میانهروانه اتخاذ کرده و با دوری از رادیکالیسم دوران جوانی و میانسالی، عملگرا به نظر میرسد. او که یکی از سردمداران غائله تحصن نمایندگان مجلسششم بود، از پیش از انتخابات مجلس یازدهم، در برابر اندیشه تحریمطلبی یاران اصلاحطلب خود ایستاده است. آیا میان او و دیگر اصلاحطلبان، شقاق و دودستگی افتاده است؟
آنچه این روزها فکر و ذهن اصلاحطلبان را بیش از پیش به خود درگیر کرده، اجماع روی گزینهای مشخص برای حمایت در انتخابات سال آینده است. آنها که نابگرایند، معتقدند که باید از گزینهای مستقل و صریحاللهجه حمایت کرد و آنها که دل در گرو عملگرایی دارند، خواستار ائتلاف با گروههای سیاسی نزدیک به مشی و مرام خود برای حمایت از گزینهای ائتلافی هستند؛ چیزی شبیه حسن روحانی در سال 92 یا سال 96.